OZNÁMENÍ  ZÁKAZNÍKŮM

Na nově přijaté objednávky od 15.7. - 25.7. nebude aktivní služba DOBÍRKA

Objednávky možno uskutečnit pouze volbou platby převodem na účet - cena 50kč ( do CZ)

Objednávky od 600kč mají dopravu zdarma  ( na Slovensko jsou zdarma od 800KČ)

Zboží odesíláme poštou každý pracovní den a zasíláme jako vždy číslo zásilky

Děkujeme za pochopení

KONTAKT

Jindřich Slimáček
Pollice 164
Loučka
tel: 604 439 812
satelity@seznam.cz

NOVINKY

arr3OZNÁMENÍ  ZÁKAZNÍKŮM Na nově přijaté objednávky od 15.7. - 25.7. nebude aktivní služba...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 149 Kč (6 EUR)
skladem
naše cena 179 Kč (7 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas: firmě Jindřich Slimáček- J.S.Elektro, se sídlem : Police 164 , 75644 Loučka, identifikační číslo: 73095711 , fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku 6.5.2002 

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět

  6. Vemte prosím na vědomí, že podle nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek 
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů